Can Jaume > Espacio Gourmet > Saps com aconseguir l’èxit en els teus maridatges?
 

Saps com aconseguir l’èxit en els teus maridatges?

Pren nota d’aquests consells.

L’elecció d’un bon vi li donarà el toc d’excel·lència als teus plats.

Vins blancs joves: Aperitius o entrants molt lleugers, peixos blancs, mariscs, formatges frescos, amanides…
Vins blancs fermentats en barrica: Formatges curats, verdures, fumats, carns blanques, alguns arrossos…
Vins Rosats: Verdures, pastes, arrossos, formatges suaus, truites, macedònia de fruites…
Vins negres joves: Xarcuteria, formatges semi curats, peixos blaus, algunes carns blanques, carns vermelles rostides com el cabrit o el be. Admet bolets i plats de bacallà saltejat, i en general peixos en salsa…
Vins negres de criança: Carns a la brasa, rostits, guisats de carns vermelles, formatges curats…
Vins negres reserva i gran reserva: Plats de caça i guisats més subtils i elaborats…
Vins dolços: Postres de fruites, pastissos amb fruits secs i crema pastissera. Foie i patés…

 
Top